Functionaliteiten

Geen investering in software

Word je ook zo moe van updates, installeren, onderhoudscontracten? Vandaar dat Zorglink als een dienst wordt aangeboden. Dit betekent: niets installeren, geen updates en geen zorgen over de back-ups. Beter nog, het maakt niet uit of je nu een besturingssysteem van Microsoft of Apple hebt, Zorglink is altijd en overal beschikbaar zolang je maar een computer met moderne browser hebt en een stabiele internetaansluiting.

Cliënten en relaties

Binnen je praktijk zijn je cliënten en andere contacten de basis van je onderneming. Wij zorgen er voor dat al je contacten eenvoudig te beheren zijn en dat hun gegevens veilig zijn opgeslagen

Inplannen afspraken

Waarschijnlijk worden veel van je consulten op basis van een afspraak gegeven. Uiteraard is er dan ook een mogelijkheid om de afspraken met ons systeem in te plannen.

Eenvoudig factureren

Werk je met afspraken, kunnen wij de factuur automatisch voor je klaarzetten. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de facturen zelf aan te maken binnen ons systeem.

Herinneringen afspraken

Heb je wel eens cliënten die een afspraak zijn vergeten? Met Zorg link is dat verleden tijd. Als je wilt krijgen cliënten altijd een bevestiging en herinnering per e-mail of sms.

Herinneringen facturen

Het zelfde geldt voor de herinneringen van facturen. Wanneer cliënten vergeten te betalen kan het systeem automatisch een vriendelijke herinnering versturen voor de openstaande bedragen.

Overal bereikbaar

Omdat het systeem online bereikbaar is zou je overal kunnen werken zolang je een internetverbinding beschikbaar hebt. Wissel je van pc of laptop, log je eenvoudig opnieuw in en is alle data weer beschikbaar.

Beveiligde opslag

Alle gegevens worden beveiligd opgeslagen in een Nederlands datacenter. Alle verbindingen met deze server zijn versleuteld waardoor de data niet op straat kan komen liggen.

iDeal betalingen ontvangen

Steeds meer betalingen geschieden digitaal. Door gebruik te maken van iDeal geef je jouw cliënten de mogelijkheid om facturen snel en eenvoudig met iDeal te betalen. De praktijk leert dat facturen hierdoor eerder betaald worden.

Veel instellingsmogelijkheden

In het systeem zitten vele instelmogelijkheden. Zo kun je de software nog beter bij jouw praktijk laten aansluiten. 

Abonnement maandelijks te wijzigen

Of je nu een startende praktijk hebt, of al jaren in het vak zit, het kan altijd voorkomen dat je praktijk groeit of krimpt. Bij ons zit je dan ook nooit vast aan de abonnementen. Je kan deze maandelijks aanpassen en opzeggen.

En nog heel veel meer

Helaas is onze software te uitgebreid om alle mogelijkheden te benoemen, maar hier nog enkele functies:

Hebben we je (nog niet) overtuigd?

Je mag Zorglink gratis en geheel vrijblijvend proberen!

Vraag nu jouw gratis demo aan
 
 
 


  • Deel deze pagina