Geen investering in software

Word je ook zo moe van updates, installeren, onderhoudscontracten? Vandaar dat Zorg Link als een dienst wordt aangeboden. Dit betekent: niets installeren, geen updates en geen zorgen voor de backup. Beter nog, het maakt niet uit of je nu een besturingssysteem van Microsoft of Apple hebt en van welk jaar, Zorg Link draait overal op zolang je maar een computer hebt en een stabiele internetaansluiting.

Cliënten en relaties

Binnen je praktijk zijn je cliënten en andere contacten de basis van je onderneming. Wij zorgen er voor dat al je contacten eenvoudig te beheren zijn en dat hun gegevens veilig zijn opgeslagen.

Dossier Zorg Link

Agenda Zorg Link

Inplannen afspraken

Waarschijnlijk worden veel van je consulten op basis van een afspraak gegeven. Uiteraard is er dan ook een mogelijkheid om de afspraken met ons syteem in te plannen.

Eenvoudig factureren

Werk je met afspraken, kunnen wij de factuur automatisch voor je klaarzetten. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de facturen zelf aan te maken binnen ons systeem.

Factureren Zorg Link

Afspraakherinnering Zorg Link

Herinneringen afspraken

Heb je wel eens cliënten die een afspraak zijn vergeten? Met Zorg link is dat verleden tijd. Als je wilt krijgen cliënten altijd een bevestiging en herinnering per e-mail of sms.

Herinneringen facturen

Het zelfde geldt voor de herinneringen van facturen. Wanneer cliënten vergeten te betalen kan het systeem automatisch een vriendelijke herinnering versturen voor de openstaande bedragen.

Betalingsherinnering Zorg Link

Overal bereikbaar

Omdat het systeem online bereikbaar is zou je overal kunnen werken zolang je een internetverbinding beschikbaar hebt. Wissel je van pc of laptop, log je eenvoudig opnieuw in en is alle data weer beschikbaar.

Beveiligde opslag

Alle gegevens worden beveiligd opgeslagen in een Nederlands datacenter. Alle verbindingen met deze server zijn versleuteld waardoor de data niet op straat kan komen liggen. 

iDealbetalingen Zorg Link

iDeal betalingen ontvangen

Steeds meer betalingen geschieden digitaal. Door gebruik te maken van iDeal geef je jouw cliënten de mogelijkheid om facturen snel en eenvoudig met iDeal te betalen. De praktijk leert dat facturen hierdoor eerder betaald worden.

Veel instellingsmogelijkheden

In het systeem zitten vele instelmogelijkheden. Zo kun je de software nog beter bij jouw praktijk laten aansluiten. 

Instellingen Zorg Link

Maandelijkse abonnementen Zorg Link

Abonnement maandelijks te wijzigen

Of je nu een startende praktijk hebt, of al jaren in het vak zit, het kan altijd voorkomen dat je praktijk groeit of krimpt. Bij ons zit je dan ook nooit vast aan de abonnementen.

Je kag deze maandelijks aanpassen en opzeggen.

30 dagen gratis proberen

Omdanks het feit dat onze abonnementen maandelijks te wijzigen zijn, begrijpen we dat je niet direct een abonnement wilt afsluiten.

Daarom mag je ons product de eerste 30 dagen altijd gratis uitproberen.

Zorg Link is een nieuwe manier van werken...

Probeer gratis en vrijblijvend om te zien welk pakket bij je past.

Probeer nu 30 dagen gratis