Gevolgen Coronavirus

15 mrt. 2020 00:00

De gevolgen van het Coronavirus zijn ongekend en heeft enorm veel impact op de maatschappij en het bedrijfsleven. Zo waarschijnlijk ook voor jullie als zorgverleners.

In de afgelopen dagen kregen we al met regelmaat de vraag of het mogelijk was om alle cliënten te informeren over het virus, en de gevolgen in de praktijk. Nu de maatregelen van de overheid keer op keer worden aangescherpt, verwachten wij dat praktisch al onze klanten graag hun cliënten wil / moet gaan informeren.

Nieuwsbrieven
Eind vorig jaar kondigden we de functie voor het verzenden van nieuwsbrieven aan. Graag willen we jullie communicatie met de cliënten optimaal maken, waardoor we hebben besloten deze functie per direct gratis te zullen gaan aanbieden. We hebben een artikel met uitleg over de functie geschreven:

https://www.zorglinksupport.nl/hc/nl/articles/360006736058-Nieuwsbrief-verzenden

Hulp en ondersteuning
Onze ondersteuning gaat uiteraard gewoon door en we zijn sinds afgelopen week al vanaf huis gaan werken om de adviezen van de overheid op te volgen. Helaas gaat dat net wat minder efficiënt dan op een volwaardig kantoor en is het mogelijk wat drukker waardoor reacties iets later komen dan gewend. 

Mocht je vragen hebben over het gebruik van de nieuwsbrieven, of andere vragen, dan helpen we daar vandaag en morgen zeker nog bij.

Virus-01584306452.jpg